Projectontwikkeling

Van een leeg stuk grond tot een levendige woonwijk en van een vervallen industrieterrein tot een modern nieuw kantorenpark. In eigen beheer dan wel in opdracht ontwikkelen wij de meest uiteenlopende projecten.

Bouwrijp maken

Het project is voorbereid op de tekenkamer. De ontwikkeling en invulling van kantoren, woningen en allerlei voorzieningen zijn uitvoerig besproken. Er komt zichtbare actie. De verkoop van de woningen begint op gang te komen en de bouwbedrijven bereiden zich voor op de realisatie van de woningen. Kortom, de druk ligt bij ons om het zo snel mogelijk bouwrijp te maken. Geen probleem, want juist die snelheid is onze kracht.

Woonrijp maken

De woningen zijn verkocht, een winkelhart krijgt vorm, scholen worden gebouwd: tijd om de nog kale woonwijk in te richten en tot leven te laten komen zoals vanaf dag één het plan is geweest.

Riolering aanleggen en vernieuwen

Lekkages, verstoppingen of verzakkingen als gevolg van een slecht functionerend riool is voor iedereen een grote ergernis. Bij zowel het nieuw aanleggen alsook het vernieuwen van riolering staat kwaliteit dan ook altijd voorop.

Design & construct

Stel dat er niemand beschikbaar is om een bestek of tekening te maken. Maar er is wel een probleem. Er moet een nieuwe brug komen. Het kruispunt moet gewijzigd worden naar een rotonde of die al zo lang geleden beloofde verbetering van de verkeersveiligheid begint nu echt een hot item te worden. Van Dalfsen Infra helpt u met de oplossing.

Waterbouw oplossingen

Veel woonwijken worden tegenwoordig voorzien van mooie waterpartijen. Vaarwater met aanlegsteigers, vijvers en bruggen zijn in menig plan verwerkt. Zeker in de regio waarin Van Dalfsen Infra actief is. Het is een onmisbaar onderdeel in ons totaalpakket.

Wat hebben wij zoal gedaan?

Wilt u gebruikmaken van onze decennialang opgebouwde ervaring, volledig worden ontzorgt en als één team hetzelfde doel behalen? Wij vertellen u graag waarmee wij dat voor u kunnen doen.