Volledige ontzorging

Stelt u zich voor: het grootste plein in de stad moet vernieuwd worden. Aangelegen horeca is afhankelijk van een goede bereikbaarheid, vrachtauto’s moeten er parkeren om de winkels eromheen te kunnen bevoorraden en ook de omwonenden zullen hun huizen moeten kunnen bereiken. U wilt vanzelfsprekend de werkzaamheden perfect laten uitvoeren, maar ook geen overlast voor de bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden veroorzaken. Laat ons het voor u regelen. Van A tot Z. Wij nemen alle zorg uit handen. Is er een probleem, dan lossen wij het op. En daarbij beloven wij u op voorhand een gouden regel binnen ons bedrijf: afspraak = afspraak.

Ruim 50 jaar ervaring

Het verhaal begint officieel op 1 april 1961. Jac. van Dalfsen schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel en ontvangt de opdracht om in de Zwolse wijk Holtenbroek (destijds een soort VINEX-locatie) de aannemer te zijn voor alle grond-, weg- en waterwerken.

De geboren en getogen Genemuidenaar vestigt zijn bedrijf logischerwijs in Genemuiden. Hier heerst een cultuur van ijver, doorzettingsvermogen en trots, waardoor Van Dalfsen Infra mede is gevormd tot het bedrijf wat het nu is. De familieband speelt daarbij een grote rol. Korte lijnen met een no-nonsense inslag en de beloftes altijd nakomen ligt daarin ten grondslag.

Bewezen kwaliteit

Meer dan vijf decennia ervaring in de grond-, weg- en waterbouw is op zich al een bewijs van kwaliteit. Maar het zijn met name de structurele samenwerkingen met klanten en leveranciers die wat ons betreft bewijzen dat Van Dalfsen Infra al sinds haar oprichting gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. De aanwezige VCA- en ISO-certificaten zijn slechts een formele bevestiging hiervan.

Download ons certificaat »

Sterk in samenwerken

‘Samen staan we sterk’. Het mag klinken als een cliché, maar het is datgene waar wij bij Van Dalfsen Infra in geloven. Wij koesteren langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Maar wij werken ook nauw samen met belanghebbenden tijdens een project; de winkeliersvereniging, aanwonenden en bezoekers. Als één team met hetzelfde doel: snel, maar kwalitatief werk uitvoeren, binnen budget en met zo min mogelijk overlast voor de betrokkenen. Dat is waar Van Dalfsen Infra in uitblinkt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u gebruikmaken van onze decennialang opgebouwde ervaring, volledig worden ontzorgt en als één team hetzelfde doel behalen? Wij vertellen u graag waarmee wij dat voor u kunnen doen.