Woonrijp maken

De woningen zijn verkocht, een winkelhart krijgt vorm, scholen worden gebouwd: tijd om de nog kale woonwijk in te richten en tot leven te laten komen zoals vanaf dag één het plan is geweest.

Snel en zorgvuldig

Tijdens het woonrijp maken doen wij er alles aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. We hebben immers te maken met bewoners die zand en soms modder in hun nieuwe woningen lopen, lastig kunnen parkeren en veelal nog uitkijken op een kale woonwijk. Voor ons de uitdaging om die bewoners zo goed mogelijk te informeren over de voortgang en zo snel mogelijk de wijk tot leven te laten komen.

Van trottoir tot speelplaats

Dat tot leven laten komen van de woonwijk verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Van Dalfsen Infra legt de wegen, trottoirs en fietspaden aan en verzorgt tevens de verlichting en het straatmeubilair. De groenvoorzieningen en speelplaatsen maken de wijk uiteindelijk tot een veilige en vertrouwde omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gebruikmaken van onze decennialang opgebouwde ervaring, volledig worden ontzorgt en als één team hetzelfde doel behalen? Wij vertellen u graag waarmee wij dat voor u kunnen doen.