Projectontwikkeling

Van een leeg stuk grond tot een levendige woonwijk en van een vervallen industrieterrein tot een modern nieuw kantorenpark. In eigen beheer dan wel in opdracht ontwikkelen wij de meest uiteenlopende projecten.

Samen staan we sterk

Wij geloven erin dat ieder zijn eigen specialisme heeft. Daarom werken wij graag samen met partners die diezelfde filosofie hanteren. Op deze wijze kwam bijvoorbeeld in ‘ons’ Genemuiden de woonwijk TAG tot stand. Samen met een waterbouwer en een bouwbedrijf ontwikkelden wij deze woonwijk voorzien van mooie waterpartijen, veel groen en een uiteenlopend aanbod woningen en vrije kavels. Van Dalfsen Infra vervult in dergelijke projecten graag een rol. Of het om een eigen ontwikkeling gaat, wij het in opdracht van u doen of eventueel in een samenwerkingsverband uitvoeren.

De realisatie

Als het project ontwikkeld is staat Van Dalfsen Infra klaar om de uitvoering van A tot Z te realiseren. Wij zijn u graag van dienst om:
- Het terrein bouwrijp te maken
- De riolering aan te leggen
- Het terrein woonrijp te maken
- Waterbouw oplossingen te bieden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u gebruikmaken van onze decennialang opgebouwde ervaring, volledig worden ontzorgt en als één team hetzelfde doel behalen? Wij vertellen u graag waarmee wij dat voor u kunnen doen.